Reunions de Caliu/Visites culturals

De Caliu.cat
La revisió el 15:06, 20 nov 2007 per Miquel (Discussió | contribucions) (Pàgina nova, amb el contingut: «Caliu ha realitzat diverses visites culturals aprofitant les reunions mensuals i pretén fer-ne moltes més. Com tot, estan obertes a la participació de tothom...».)

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Caliu ha realitzat diverses visites culturals aprofitant les reunions mensuals i pretén fer-ne moltes més.

Com tot, estan obertes a la participació de tothom.

Sant Sadurní d'Anoia

6 de maig de 2006. Primer de tot, a través d'un intercanvi d'opinions entre els assistents, es va fer palesa la necessitat de fer més sortides com la que estàvem a punt de començar, ja que tots anem força estresats en el dia dia de les nostres vides i desconnectar d'estar davant dels ordinadors és bo.

Vam fer un tomb per la bonica vila de Sant Sadurní i després vam fer cap a les caves Pere Ventura, on vam fer la obligada visita a la cava, amb explicacions magistrals sobre el procés d'elaboració del cava, la maquinària i el celler. Finalitzada la visita, vam fer la corresponent degustació i després de comprar una caixa de cava i dues ampolles de vi, ens van obsequiar amb una altra ampolla de cava (que algun dia ens hem de beure).

Més tard, ens van portar de nou cap a l'estació on teníem els cotxes i vam esperar que vingués el Xavi. Vàrem buscar un lloc on dinar i cap a la tarda, vam anar a Vilafranca a la vinateria Inzolia, lloc on va tenir la reunió, i on vam poder degustar bons vins.

Sils

El 3 de juliol de 2005 vam anar al poble del Francesc, Sils (la Selva). Vam veure els Estanys de Sils i el conjunt urbà. Vam dinar a 'l'Hostal Mallorquines' de Riudarenes. A la tarda vam anar a Blanes, a la cala de Sant Francesc, a banyar-nos i a discutir sobre un article encarregat pel Dursi.

Badalona

El 25 de maig de 2005 l'Orestes ens va ensenyar Badalona, vam anar al Museu de Badalona i vam veure l'exposició 'Badalona ciutat romana'. També vam passejat pel Dalt de la Vila i pel Passeig Marítim.

Vilafranca del Penedès

El 24 de gener de 2004 l'Eduard ens va ensenyar Vilafranca del Penedès i vam visitar el centre, el Museu del Vi i a la tarda vam anar a una vineria on vam degustar i vi i ens vam comprar unes ampolles.

Girona

El 22 de novembre de 2003 vam anar a Girona, a fer una visita a la muralla i al Call, sense deixar-nos la Catedral, amb el Francesc com a guia. A la tarda vam aprofitar per a convidar a la gent del Gilug per a conèixer-nos.