Pluja d'idees

De Caliu.cat
La revisió el 14:43, 28 jul 2009 per Papapep (Discussió | contribucions) (Canviat enllaç del wiki a plana web de l'equip)

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

LoCo Team

LoCo Team català. Al maig de 2005, vam intentar muntar un LoCo Team (Equip Local de Ubuntu) per a l'àmbit lingüístic català. No vam aconseguir una llista de correu ni un domini per a una pàgina web. Tampoc no vam trobar gaire gent que hi mostrés interès. Actualment, el projecte està abandonat, fins que algú amb temps s'hi vulgui dedicar.

Actualització 2006-11-10: he encetat gestions per a aconseguir una llista de correu en un altre lloc, a veure si trobem prou gent per a començar alguna cosa.

Actualització 2007-02-07: A dia d'avui tot això s'ha tirat endavant i s'ha de dir que la resposta per part de la comunitat ha estat molt bona, aconseguint crear amb molt poc temps un LoCo Team amb moltes possibilitats.

Actualització 2007-05-15 El LoCo ha assolit l'oficialitat, essent el primer LoCo oficial basat en un idioma. Hem rebut felicitacions d'en Mark Shuttleworth.

Visiteu la pàgina del LoCo Team a [1].

Kubuntu en català

Localització d'un CD de Kubuntu al català. Els CD normals que distribueix Canonical no venen directament en català, només en cinc idiomes.

Al número 22 de l'UWN comenten que hi ha una cosa anomenada UCK que et permet adaptar els CD live al teu gust: https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-devel/2006-November/022345.html

Estampació de CD

Pressupost per a la estampació de CD. Seria molt car?

Mumuntu amb l'Ubuntu

Ajuda a la finalització de la cançó Mumuntu, de 2 princeses barbudes.

Disc de música lliure sobre Programari Lliure

Coordinació d'un disc de grups propers a la distribució lliure de música amb temes relatius al Programari Lliure.

Proposo fer un equip de pressió (del qual tothom en forma part) als grups/artistes del nostre entorn, susceptibles de ser partícips d'aquesta iniciativa, i aconseguir que fessin una cançó. Quan apareguin unes cinc fetes, les altres ja seràn més fàcils d'aconseguir i podem plantejar d'editar el CD. Tinc un contacte a l'Enderrock, que han fet un parell de discos de Música Lliure.--Cortsenc, 6 nov 2006

Fruit de la meva participació a la Comissió de Festa Major Jove de les Corts, enguany dedicarem una nit al Creative Commons, o sigui que els grups que vinguin a actuar utilitzen la llicència CC. De moment crec que ens hem de conformar amb això i més endavant ja veurem si es pot fer un disc o no.--Cortsenc, 23 ago 2007

A l'octubre de 2008, justament en Cortsenc inicia un programa de ràdio basat en la música lliure.--RafaelCarrerasm 6 oct 2008

Pla d'estudis

Confecció d'un 'full de ruta' adreçat als novell que es vulguin introduir en el món del GNU/Linux. Com començar i quin és el camí natural a recórrer.

Install-Parties sota demanda

Es tracta d'anunciar que, quan es tinguin quatre persones amb interès per instal·lar-se un GNU/Linux, es munti una mini festa d'instal·lació.