Discussió:Portada

De Caliu.cat
La revisió el 23:20, 20 nov 2007 per Miquel (Discussió | contribucions) (Pàgina nova, amb el contingut: «== '''CURSOS DE SEGURETAT INFORMÀTICA''' == Des de la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona, creiem que aquesta informació pot ser del seu int...».)

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

CURSOS DE SEGURETAT INFORMÀTICA

Des de la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona, creiem que aquesta informació pot ser del seu interès.

Durant el mes de juliol es realitzaran dos cursos de seguretat informàtica amb reconeixement de 3 crèdits de lliure elecció pels estudiants de la UB.

Adjunto les url's on trobareu tota la informació.

http://www.solnu.com[1]

http://www.ub.es/quimica/extensio_u/oferta.htm[2]


Metodologia Docent:

El curs consta de dues parts, teoria i pràctica que s'aniran alternant durant la classe, donant més pes a la part pràctica. Cada alumne disposarà d'un ordinador no compartit amb el que seguirà les classes teòriques i realitzarà les pràctiques proposades. L'alumne disposarà d'un dossier amb la majoria de la informació donada a classe per tal de fer més àgil la part teòrica i un DVD amb totes les eines que s'utilitzaran per poder practicar a casa o a la feina. L'alumne podrà accedir a un servidor especial per realitzar els exercicis proposats fora de l'horari de classe.


Forma de avaluació:

Assistència a un 80% de les classes i les pràctiques realitzades a classe. Si be, l'alumne es pot acollir a un pla semipresencial amb el que serà obligat entregar les pràctiques proposades pels dies que no assisteix a classe. Aquestes pràctiques cal entregar-les abans de finalitzar el curs.